Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Infrastructură urbană


Cu sistemele ACO pentru managementul apelor meteorice, aducem soluţii concrete pentru funcţional şi estetic în ritmul rapid al evoluţiei şi schimbărilor continue de mediu şi tehnologie. Orașele viitorului trebuie să fie sustenabile, performante şi estetice la toate nivelurile. Sustenabilitatea este abilitatea oraşului de ţine oamenii într-o conexiune permanentă şi armonioasă cu natura, de a nu-i aşeza în calea ei şi de a creea soluţii pentru a prelua ritmul firesc al acesteia. În ceea ce privește apa de ploaie, un oraș sustenabil o folosește ca pe o resursă, fie reintregând-o imediat în circuitul natural, fie utilizând-o în scopuri administrative. Performanţa oraşului este dată de infrastructura acestuia. Soluțiile privind managemetul apelor de ploaie trebuie să se alinieze unei infrastructuri durabile și moderne, pentru a asigura fluiditatea mobilității în oraș. Estetica oraşului îi dă unicitate şi îi creează identitate. La nivel vizual sistemele de colectare a apelor de ploaie trebuie să se intregreze unicității fiecărui loc.


Urban Surface Design este dorinţa ACO de a sprijini echilibrul între sustenabilitate, performanţă şi estetică. Aducem soluţii concrete pentru funcţional şi estetic în ritmul rapid al evoluţiei şi schimbărilor continue de mediu şi tehnologie.

Vizualizați sau descărcați broșurile ACO Urban Surface Design și ACO Freestyle în care prezentăm o parte din soluțiile cele mai potrivite unui oraș în echilibru.


Broșuri disponibile:

Accesați următoarele aplicații pentru a descoperi produsele ACO potrivite: