Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Hoteluri

În toată lumea sunt multe lanțuri hoteliere, hoteluri boutique, hoteluri tradiționale sau simple pensiuni care au ales ACO.

Un număr mare de săli de baie, bucătărie profesională, SPA și parcare toate sub un singur acoperiș. Hotelurile sunt una dintre cele mai complexe aplicații când vorbim de gestionarea apelor uzate, sau a celor pluviale. Cerințele exigente pentru siguranță, dar și confortul oaspeților, la care adaugăm și necesitatea unei estetici unice și unitare, îndreaptă arhitecții și investitorii să se adreseze experților fiecărui domeniu în parte.

Pentru un hotel este imperios necesar ca toate sistemele să fie durabile, dar ușor de întreținut, orice avarie ar putea produce pagube majore afacerii în sine.

Profesioniștii de la ACO au supus sistemele pentru managenetul apelor uzate sau pluviale la toate provocările pe care le implică acest tip de aplicație. Fie că vorbim de cele mai sofisticate hoteluri din lume sau pur și simplu de mici hoteluri sau pensiuni, diversitatea sistemelor ACO răspunde pe măsură.

ACO susține industria hotelieră și de ospitalitate cu produse speciale, create pentru a defini siguranța și confortul.

Accesați următoarele aplicații pentru a descoperi produsele ACO potrivite: