Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Soluția ideală pentru colectarea apelor din parcările supraetajate

ACO Drain Deckline a fost special proiectat pentru a fi instalat în parcările cu mai multe nivele, pentru a răspunde cu succes unor cerințe extrem de specifice care pot fi întâlnite în acest tip de aplicație: înălțime de montaj cât mai mică, clasă de sarcini de până la C250, muchie stabilă, expusă, pentru a susține instalarea unui strat de vopsea epoxidică, descărcare verticală cu flanșă pentru străpungerea etanșă a hidroizolației din planșeu, posibilitatea de a etanșa perfect îmbinarea dintre elementele de rigolă, fixare robustă în pardoseală.

Pentru a îmbunătăți performanțele hidraulice, ACO Drain Deckline este fabricat din beton cu polimeri sau din oțel inoxidabil. Ambele materiale au proprietăți excelente privind impermeabilitatea și gradul de auto-curățare, asigurând astfel o curgere eficientă a apei și o mentenanță facilă.

ACO Drain Deckline

  • Etanșarea rigolelor ACO Drain Deckline se realizează foarte ușor, pentru a proteja straturile componente ale planșeelor. Varianta din oțel inoxidabil este prevăzută din fabricație cu sistem de etanșare.
  • Înălțimea de montaj foarte redusă permite utilizarea în aplicații cu limitări severe privind integrarea rigolei în pardoseală.
  • Rezistența la traficul intens din parcările publice, care presupune aplicarea unor forțe dinamice deosebite, generate de întoarcerea roților pe grătarul rigolei, este dată de clasa de sarcini C250.
  • Durabilitatea soluției de îmbinare cu straturile de finisaj ale pardoselii provine de la grătarul "in-lay", așezat ferm lângă muchie, asigurând o suprafață fermă de conectare a muchiei cu stratul final al pardoselii.
  • Disponibilitate stoc (Deckline P)
Betonul cu polimeri: informații despre materialpdf
ACO Drain Deckline: descriere sistempdf
ACO Drain Deckline P 100pdf
ACO Drain Deckline P 150pdf
ACO Drain Deckline P 200pdf
ACO Drain Deckline P100 H=60pdfdwg
ACO Drain Deckline P100 H=80pdfdwg
ACO Drain Deckline P100 H=100pdfdwg
ACO Drain Deckline P150 H=100pdfdwg
ACO Drain Deckline P200 H=100pdfdwg
Grătare ACO Drainlock NW100pdfdwg
Grătare ACO Drainlock NW150pdfdwg
Grătare ACO Drainlock NW200pdfdwg
ACO Drain Deckline - detaliu instalare finisaj asfaltpdfdwg
ACO Drain Deckline - detaliu instalare finisaj vopsea epoxipdfdwg
ACO Drain Deckline - detaliu instalare finisaj betonpdfdwg
Declarație de performanță ACO Drain Deckline P100 (RO)pdf
Declarație de performanță ACO Drain Deckline P150 (RO)pdf
Declarație de performanță ACO Drain Deckline P200 (RO)pdf

Broșură 8 Pager EN pdf

ACO Drain Deckline - soluții pentru colectarea apelor pluviale în parcări
supraetajate și subterane
YouTube ACO Ro
Deckline P
Înălțime montaj (mm)60/80/100
Lățime nominală (mm)100/150/200
Lățime de montaj (mm)172/225/275
Lungime (mm)1000
Materialbeton cu polimeri
natur/gri/antracit
Tip elementcu/fără ștuț de descărcare

ACO Drainlock

Grătarele din gama ACO Drainlock® sunt ferm fixate în corpul rigolei printr-un sistem care nu necesită utilizarea unor șuruburi. Materialele utilizate (polipropilenă, fontă ductilă, oțel zincat, oțel inox) pun la dispoziția arhitecților, designerilor si peisagiștilor foarte multe modele de grătare pentru a putea încadra rigola atât în perspectiva funcționalității cât și în armonizarea estetică a spațiului și a suprafețelor.

Astfel, rigolele ACO Drain Deckline pot fi dotate cu grătare care asigură protecția tocurilor sau preluarea rapidă a debitului, cu clase de sarcini până la C250.