Guri de scurgere pentru balcon și terasă

Planificarea și execuția colectării apei pluviale din balcoanele și terasele construcțiilor rezidențiale necesită un grad ridicat de adaptare din partea arhitecților și proiectanților.

Indiferent dacă este o etanșare funcțională a terasei sau un design al structurii pardoselii cu integrarea conductelor de descărcare pe balcoane, din punct de vedere estetic trebuie să se țină cont întotdeauna de condițiile specifice proprietății și de cerințele clienților.

Gama de guri de scurgere ACO pentru balcon și terasă oferă o soluție potrivită de colectare pentru fiecare aplicație, care garantează adaptarea fără probleme din punct de vedere tehnic și estetic.


  • Material: oțel inoxidabil 1.4301
  • Testat conform EN 1253‑2
  • Pentru instalare în placa de beton
  • Disponibil în trei dimensiuni: DN 50, DN 70, DN 100

Prețuri de listă ACO guri de scurgere terasă pdf

Fișe tehnice guri de scurgere individualedownloads
Fișe tehnice guri de scurgere directedownloads

Instrucțiuni de instalare guri de scurgere balcon și terasepdf


Sisteme de guri de scurgere pentru balcon și terasă


Gama de produse ACO pentru balcon și terasă include guri de scurgere individuale, care sunt potrivite pentru aplicații de terase și balcoane, precum și guri de scurgere directe care permit conectarea mai multor guri de scurgere cu ajutorul conductelor GM-X.

Ambele tipuri de guri de scurgere pot fi furnizate cu o flanșă pentru instalare fără etanșare sau cu flanșe de etanșare prin compresie pentru membrane hidroizolatoare.

Gurile de scurgere individuale sau directe sunt fabricate în conformitate cu SR EN 1253.

Specialist în dimensionări, calcule hidraulice și optimizări de costuri