Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Planificarea și execuția colectării apei pluviale din balcoanele și terasele construcțiilor rezidențiale necesită un grad ridicat de adaptare din partea arhitecților și proiectanților.

Indiferent dacă este o etanșare funcțională a terasei sau un design al structurii pardoselii cu integrarea conductelor de descărcare pe balcoane, din punct de vedere estetic trebuie să se țină cont întotdeauna de condițiile specifice proprietății și de cerințele clienților.

Gama de guri de scurgere ACO pentru balcon și terasă oferă o soluție potrivită de colectare pentru fiecare aplicație, care garantează adaptarea fără probleme din punct de vedere tehnic și estetic.

Guri de scurgere pentru balcon și terasă


ACO guri de scurgere terasăpdf
Conducte din oțel zincat ACO GM-Xpdf

Fișe tehnice guri de scurgere pentru balcon și terasădownloads

Instrucțiuni de instalare guri de scurgere balcon și terasepdf

Declarație de performanță ACO GM-Xpdf

Sisteme de guri de scurgere pentru balcon și terasă

Gama de produse ACO pentru balcon și terasă include guri de scurgere individuale, precum și guri de scurgere directe care se pot conecta cu ajutorul conductelor GM-X.

Gurile de scurgere sunt echipate cu flanșă de aderență pentru instalare în placa de beton fără termoizolație sau cu flanșă de etanșare prin compresie pentru structuri cu termoizolație, cu una sau două membrane hidroizolatoare.

Gurile de scurgere individuale sau directe sunt fabricate în conformitate cu SR EN 1253.

Conductele GM-X sunt fabricate în conformitate cu standardul SR EN 1123.

Specialist în dimensionări, calcule hidraulice și optimizări de costuri