Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Infrastructură rutieră

A circula în siguranță înseamnă să beneficiezi de o infrastructură rutieră pregatită pentru orice condiții meteo. Ploaia poate solicita destul de mult participanții la trafic, reducând vizibilitatea si scazând semnificativ aderența la suprafața carosabilă. ACO ia în serios misiunea de a diminua cât mai mult cantitatea de apă de pe drumuri și autostrăzi.

Protecția mediului este un factor major pentru această categorie de proiecte. Hidrocarburile rezultate în urma circulației trebuie atent gestionate cu soluții sigure pentru a evita pătrunderea acestora în pânza freatică.

Ca lider de piață cu mulți ani de experiență internațională, ACO oferă soluții inovatoare pentru gestionarea apelor de suprafață de pe drumuri, autostrăzi, poduri, tuneluri, pasaje, viaducte si parcări. Calitatea înaltă a produselor și expertiza noastră profesională susțin proiectarea și construcția de proiecte pentru o infrastructură sigură și funțională conform standardelor europene.

Accesați următoarele aplicații pentru a descoperi produsele ACO potrivite: