Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Centru logistic LIDL Lugoj

Centrul logistic LIDL Lugoj este situat în Lugoj, pe Strada Timișorii, nr. 161. Acesta are  o suprafață construită de peste 45.000 m2 și o arie a terenului de 160.000 m2 . Este al patrulea depozit din portofoliul companiei este cel mai modern din punctul de vedere al tehnologiilor folosite în construcție, dar și al instrumentelor de operare oferite angajaților.

Detalii referință

The office Cluj-Napoca

The Office este principalul complex de birouri din Cluj-Napoca, amplasat în zona centrală a orașului, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Parcul  de birouri este clasa A, are certificat BREEM și face parte din categoria clădirilor “verzi”.

Detalii referință

Complex rezidențial Dumbrava Vlăsiei Balotești

Dumbrava Vlăsiei este un parc rezidențial cu infrastructura finalizată, care se întinde pe o suprafață de 90 ha. Dumbrava Vlăsiei se află în zona de nord a Bucurestiului, în mijlocul pădurii Vlădiceasca, comuna Balotesti.

Detalii referință

Depozit Kaufland Ploiești

Situat în zona industrială a orasului Ploiești, pe DN72, km 8, depozitul Kaufland Ploiești este cel de-al doilea centru logistic Kaufland care deservește parte din cele 130 de magazine Kaufland din România.

Detalii referință

Parc logistic P3 Chiajna

Proiectul P3 Bucharest A1 are o suprafață totală de 380,000 mp și cuprinde în prezent 14 clădiri, o stație electrică și un terminal feroviar. Parcul logistic și industrial este administrat de către dezvoltatorul ceh PointPark Properties (P3).

Detalii referință

Strada Regele Ferdinand Cluj-Napoca

Cea mai veche stradă din Cluj-Napoca și un obiectiv de investiții important din zona istorică a municipiului, strada Regele Ferdinand, a fost modernizată, printr-un proiect de regenerare urbană finanțat cu fonduri europene.

Detalii referință

Centru Comercial Kaufland Cluj-Napoca

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România. Centrul comercial din Cluj, strada Între Lacuri este o referință ACO.

Detalii referință

Strada pietonală Molnar Piuariu Cluj-Napoca

Prima stradă smart din România a fost realizată de Primăria Cluj-Napoca cu finanțare europeană și dispune de toate facilitățile unui spațiu public modern, "verde", adaptat la realitățile tehnologice și de mobilitate urbană actuale.

Detalii referință

Fabrica Coca Cola Timișoara

Coca-Cola HBC România este cea mai mare companie din industria locală de băuturi, care a investit în anul 2017 în extinderea fabricii din Timișoara. Noua linie de îmbuteliere doze este cea mai rapidă de pe piața locală și are un înalt grad de automatizare de ultimă generație, având o capacitate zilnică de producție de 2 milioane de doze.

Detalii referință

Columna Residence Cluj-Napoca

Columna Residence este un ansamblu rezidențial din Cluj, localizat în Florești pe strada Traian. Ansamblul de apartamente se va desfășura pe o suprafață de 20.000m2.

Detalii referință