Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO pune la dispoziția arhitecților și designerilor sute de modele de grătare personalizate Drainlock. Patru materiale diferite, fontă, inox, polipropilenă și oțel zincat, acoperă toate lățimile nominale și toate clasele de sarcini ale rigolelor ACO Drain Multiline și XtraDrain. O atenție deosebită este acordată variantelor din inox și din fontă, care sunt în permanentă dezvoltare, noi modele fiind lansate periodic de ACO, obținând prestigioase premii pentru designul deosebit și pentru atenția la detalii. Gama de grătare din fontă ACO Freestyle permite designerilor să-și exprime creativitatea în modelul grătarului, practic orice temă inspirată din specificul proiectului putând fi reprodusă în turnarea grătarelor din fontă ACO Freestyle, asigurându-se exclusivitatea designului pentru proiectul respectiv.

Este recomandată utilizarea acestor produse în aplicațiile: zone pietonale, parcuri și grădini.

ACO Freestyle

  • Be free in your style!
  • Orice design este posibil de reprodus pe grătarul din fontă al rigolei
  • Cantitate minimă de doar 100m pentru design nou
  • Compatibile cu ACO Drain Multiline și XtraDrain
  • Fixare Drainlock® fără șuruburi
  • Zeci de modele disponibile pentru inspirație sau chiar achiziție (drepturi de autor cedate către ACO)
Broșură prezentare ACO Freestyle (EN)pdf
ACO Drainlock special designpdf
Lățime nominală 100

Lățime nominală 150

Lățime nominală 200

Lățime nominală 300

ACO Drainlock

Grătarele din gama ACO Drainlock® sunt ferm fixate în corpul rigolei printr-un sistem care nu necesită utilizarea unor șuruburi. Materialele utilizate (polipropilenă, fontă ductilă, oțel zincat, oțel inox) pun la dispoziția arhitecților, designerilor si peisagiștilor foarte multe modele de grătare pentru a putea încadra rigola atât în perspectiva funcționalității cât și în armonizarea estetică a spațiului și a suprafețelor.
Pentru a veni în ajutorul arhitecților care doresc să pre-vizualizeze modul în care anumite modele de grătare se pretează tipurilor de suprafețe aferente unui proiect, ACO pune la dispoziție utilizarea aplicației
DrainDesign:

Accesează aplicația ACO DrainDesign