Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Broșuri și cataloage - inspirație pentru arhitecți și proiectanți

ACO poate privi înapoi la multe proiecte internaționale interesante. În broșurile și cataloagele noastre ilustrate veți găsi cele mai importante referințe și multe alte soluții ACO cu modele inspirate din natură și nu numai.

Consultanții noștri în arhitectură și planificare sunt aici să vă sprijine în proiectul dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare orice provocare!


ACO Urban Design prezintă cele mai frumoase proiecte de referință în care sistemele ACO nu sunt doar funcționale.

Soluțiile noastre combinate cu alte elemente din multe orașe crează un peisaj urban armonios și deosebit în același timp.

>> Vizualizează și descarcă PDF (RO)

>> Vizualizează și descarcă PDF (DE)


ACO Solutions for Residentials Buildings prezintă o parte dintre cele mai deosebite proiecte din toată lumea în care au fost instalate sisteme ACO pentru managementul apelor meteorice.

Gama de produse cuprinde soluții personalizate pentru aplicațiile exterioare cum sunt terasele, balcoanele, parcările sau zonele pietonale.

>> Vizualizare și descărcare PDF (EN)


ACO Infrastructure Solutions prezintă referințe internaționare în care produsele noastre au fost instalate pe autostrăzi, poduri și drumuri.

Gama de soluții ACO special dezvoltată pentru aplicațiile de infrastructură rutieră, dar și urbană.

>> Vizualizare și descărcare PDF (EN)

>> VIzualizare și descărcare PDF (DE)


ACO Industrial Solutions prezintă produsele care rezolvă provocările ce pot fi întâmpinate într-unul dintre proiectele de tipul centrelor comerciale, unităților de producție sau centrelor logistice.

>> Vizualizare și descărcare PDF (EN)


ACO Solutions for Hotels and Resorts prezintă o varietate de proiecte hoteliere extraordinare.

Este important pentru noi să subliniem abordarea individuală a fiecărui proiect cu cele mai moderne soluții de înaltă calitate.

>> Vizualizare și descărcare PDF (EN)


The Aesthetics of the Line aduce un omagiu frumuseții în arhitectură. Sistemele de colectare a apei pot fi, de asemenea, elemente de design.

Am ales să ilustrăm câteva dintre cele mai deosebite proiecte în care soluțiile ACO au fost integrate armonios în diferite tipuri de suprafețe.

>> Vizualizare și descărcare PDF (EN)