Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Managementul apelor pluviale

Când este necesară tratarea avansată a apei?


Apa provenită de la ploaie a devenit o provocare din cauza creșterii rapide și neplanificate a zonelor urbane, a îndepărtării vegetației, a capacității reduse de colectare a infrastructurii și a impactului schimbărilor climatice.
Având în vedere că zonele urbane se confruntă cu o creștere rapidă și impactul schimbărilor climatice se intensifică, gestionarea eficientă a apelor pluviale nu a fost niciodată mai crucială. La ACO, ne pasă de apă și înțelegem urgența gestionării eficiente a apei provenite de la ploaie. Cu expertiza noastră specializată și soluțiile inovatoare, ne propunem să abordăm aceste probleme majore și să creăm un viitor durabil.


Care este fluxul apelor pluviale?


Cu mai puțină vegetație și mai multe suprafețe impermeabile, cum ar fi parcări, drumuri, clădiri și sol compactat, zonele dezvoltate permit mai puțin infiltrarea ploii în sol. Acest lucru duce la o cantitate mai mare de apă infiltrată în comparație cu zonele neamenajate.


Apa curge ulterior pe suprafețele pavate din orașe, preluând diverși poluanți, cum ar fi solidele în suspensie, azotul, fosforul, bacteriile, uleiurile minerale, pesticidele și metalele grele. Toți acești poluanți degradează sursele de apă, care sunt esențiale pentru viața noastră.


Abordare bazată pe mai multe materiale


În ACO, suntem foarte încântați de angajamentul nostru de neclintit față de satisfacerea nevoilor diverselor proiecte. Abordarea noastră inovatoare și bazată pe multiple materiale se află în centrul misiunii noastre de a oferi soluții optime pentru clienții noștri. Pe această cale, oferim cu mândrie o gamă extinsă de produse realizate din trei materiale excepționale: GRP (plastic armat cu sticlă), beton și PE (polietilenă). Această selecție ne permite să ne adaptăm soluțiile cu precizie la cerințele unice ale fiecărui proiect, asigurând cele mai înalte niveluri de eficiență, durabilitae și performanță.


Oferind produse din GRP, beton și PE, le dăm clienților noștri posibilitatea de a lua decizii în cunoștință de cauză și de a selecta materialul ideal care se aliniază cu cerințele specifice proiectului lor. Echipa noastră de experți colaborează îndeaproape cu clienții pentru a le înțelege nevoile precise, oferindu-le îndrumare și sprijin neprețuit pe tot parcursul procesului decizional. Prin abordarea noastră de a pune la dispoziție mai multe materiale, clienții noștri pot fi siguri că investesc în soluții de top, care oferă durabilitate, performanță excepțională și siguranță.Contact