Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Tratare avansată


Există zone unde concentrația de poluanți dăunători dizolvați depășește limita permisă și instalarea unui dispozitiv de sedimentare nu este o opțiune eficientă. Aceste zone sunt de obicei zone industriale cu trafic greu și extrem de solicitant. Aici sunt incluse și centrele logistice, gări sau stații de autobuz, parcări exterioare ale clădirilor comerciale sau drumuri naționale și autostrăzi.

Când apa pluvială transportă concentrații mari de poluanți dăunători, este esențială eliminarea acestora cu o etapă de tratare avansată înainte de a fi evacuată. Apa pluvială netratată reprezintă un pericol pentru sursele locale de apă.


ACO Stormclean


ACO prezintă filtrul ACO Stormclean - o soluție compactă pentru tratarea avansată a apei pluviale. Datorită amprentei reduse, acesta este o alternativă atractivă pentru filtrele supraterane de dimensiuni mari, atunci când spațiul este limitat. ACO Stormclean combină pentru etape cruciale - sedimentarea, filtrarea, adsrobția și precipitațiile - pentru a asigura eliminarea poluanților atașați și dizolvați din apa de ploaie.


ACO Filter Media Storm


În centrul dispozitivului ACO Stormclean este ACO Filter Media Storm, un material de filtrare a apelor pluviale dezvoltat în conformitate cu Directiva cadru privind apa a Uniunii Europene, pentru a respecta sistemele naționale de eliminemestec de granule de dimensiuni precis realizate, permite filtrului să îndepărteze particule mici fără a se bloca. Mai mult, alegerea granulelor speciale capabile să adsoarbă poluanții cheie, cum ar fi zincul, plumbul, cuprul sau uleiul asigură eliminarea și reținerea poluanților dizolvați de către filtru.

Materialul de filtrare ACO este potrivit pentru utilizarea ca filtru descentralizat pentru apa de ploaie, protejând apele de suprafață și tratarea înainte de infiltrarea apei subterane, protejând sursele prețioase de apă subterană.

Avantaje

  • Greutate redusă (0,7 kg/l)
  • Filtrarea solidelor suspendate
  • Adsorbția poluanților dizolvați
  • Suprafețe mari de preluare
  • Rezistent la săruri pentru dezghețare
  • Sustenabil - fabricat parțial din materiale reciclate
  • Costuri reduse
  • Poate fi instalat după dispozitivul de sedimentare ACO pentru a prelungi durata de viață a filtrului


Contact