Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Dispozitive de sedimentare


Cea mai simplă metodă de tratare a poluanților din apa pluvială înainte ca acestea să ajungă în mediu urban este sedimentarea. Sedimentarea îndepărtează solidele în suspensie (particule) și orice poluanți asociați. Aproximativ 75% din poluanții chimici, cum ar fi metale sau uleiuri reziduale, sunt atașați de sedimente.


Dispozitivele de sedimentare pot fi utilizare fie independent, fie ca o etapă preliminară în tratarea apei pluviale. Implementarea acestora în soluțiile de gestionare a apei pluviale poate extinde durata de viată a produselor din aval și reducerea intervalelor de mentenață a acestora (blocaje a filterlor ACO Fileter Media Storm/Storm+, Stormbrixx).


ACO Stormsed

ACO Stormsed este o unitate de tratare a apelor pluviale, ce colectează și reține poluanți precum sedimente fine și uleiuri reziduale. Este o soluție modernă pentru aplicațiile cu risc scăzut de deversări mari de ulei mineral. ACO Stormsed este ideal pentru instalare pe străzi și parcări exterioare, unde nu este necesară conformitatea cu EN 858.

Mai mult, ACO Stormsed este un element de tratare potrivit pentru conectare la sistemele de atenuare sau la cele utilizate pentru pretratarea apei cu ajutorul filtrului ACO Stormclean.


ACO Stormsed Vortex

ACO Stormsed Vortex permite sedimentarea prin hidrodinamică sau separare vortex. Soluția poate elimina până la 80% din poluanți și poate capta 100% din substanțele fluide. Designul unic separă debitele mari de sedimentele colectate, ceea ce permite tratarea unei game largi de debite, de pe suprafețe mai mici de 1.000 mp și până la 20.000 mp, în funcție de țara în care sunt specificate.


Amprenta sa mică necesită mai puține săpături în timpul instalării, iar unghiurile de ieșire sunt variabile. Limitarea Vortex permite ca ACO Stormsed să opereze la un nivel ridicat de tratarea a debitului, fără probleme de scurtcircuitare hidraulică sau de remobilizare a sedimentelor întâlnite la alte tehnologii de sedimentare, ceea ce îl face perfect pentru aplicațiile cu debite mari.Contact