Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Complex rezidențial
Cluj, 2023

Noul proiect rezidențial din Cluj - Napoca este situat într-o zonă liniștită la limita dintre cartierul Plopilor și cartierul Mănăștur. Ansamblul imobiliar găzduiește 137 de apartamente, realizate după un concept modern. Locuitorii complexului beneficiază de un parc cu alei și spații verzi destinate recreerii.

Pentru construcția noilor locuințe au fost alese materiale de construcții de calitate superioară, iar soluțiile ACO au fost la "ele acasă". :)

Apa provenită de la ploaie este colectată de pe suprafața balcoanelor cu ajutorul gurilor de scurgere pentru balcon și terasă, acestea fiind conectate cu ajutorul conductelor ACO GM-X. Astfel, sistemul protejează structura clădirii de umezeală.

Complexul include și o parcare subterană, unde au fost instalate rigole ACO Drain Multiline Seal in cu grătare Drainlock.

Au mai fost instalate sistemul de retenție ACO Stormbrixx, separatoarele de hidrocarburi ACO Oleopass G și ACO Oleopass P, dar și guri de scurgere modulare ACO Combipoint PP.

Galerie foto