Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Drumuri și autostrăzi

Siguranța traficului pe autostrăzi este extrem de importantă. Eliminarea fenomenulului de acvaplanare și cresterea vizibilității sunt elemente critice pentru evitarea accidentelor. Sistemele monoblock dezvoltate de ACO pentru colectarea apelor pluviale se integreaza cu succes în zonele unde profilul surafeței de drum prevede instalarea unei astfel de soluții.

Aplicație întâlnită în următoarele tipuri de proiecte: infrastructură rutieră.

Trebuie să colectați apele pluviale de pe drumuri de mare viteză și autostrăzi, pentru a elimina riscul de acvaplanare?

Capacele de canalizare trebuie să fie instalate în structuri rutiere proiectate pentru un număr mare treceri cu osii standard?

Reglementările privind protecția mediului vă solicită instalarea unui separator de hidrocarburi?Atenuare vârf hidraulic, infiltrare și descărcare controlatăPentru dimensionarea și selectarea produselor necesarea realizării sistemelor de management al apelor meteorice trebuie luate în considerare următoarele standarde de produs și normative de proiectare:

SR EN 1433: Canale de evacuare a apelor uzate din zone circulabile utilizate de pietoni şi vehicule. Clasificare, cerinţe pentru proiectare şi încercare, marcare şi evaluarea conformităţii.

SR EN 124: Dispozitive de acoperire şi de inchidere pentru camine de vizitare şi guri de scurgere in zone carosabile şi pietonale.

SR EN 858 1-2: Separatoare de lichide uşoare (de exemplu hidrocarburi).

STAS 9470-73: Ploi maxime. Intensități, durate, frecvențe.

SR 1846-2007: Canalizari exterioare. Determinarea debitelor de ape meteorice.

STAS 3051-91: Sisteme de canalizare. Canale ale reţelelor exterioare de canalizare. Prescripţii fundamentale de proiectare.

Dimensionare și optimizare

  • Soluții complexe
  • Optimizare costuri
  • Interconectare sisteme
  • Detalii DWG și BIM
  • Detalii tehnice pentru produse și instalare
  • Calcule hidraulice
  • Informații pentru specificare
  • Valoare adaugată pe termen lung