Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Protecția amfibienilor

Cu o experiență de 30 de ani în domeniu, ACO PRO promovează conservarea habitatelor și susține biodiversitatea, prin dezvoltarea unor sisteme de protecție pentru amfibieni și animale mici, cum ar fi sisteme de tuneluri, cu sau fără orificii de ventilație, sisteme de ghidare și soluții pentru tuneluri de mari dimensiuni.

Tunelurile climatice ACO PRO din beton cu polimeri au o serie de avantaje fiind acceptate cu ușurintă de către amfibieni și animale mici, putând fi integrate fără probleme în construcția sau în structura drumurilor.

Este foarte important ca animalele care tranzitează aceste tuneluri să beneficieze de un pasaj adaptat din punct de vedere climatic. Elementele precum materialul neporos, deschiderile de ventilație, plăcile climatice care asigură o umiditate propice tranzitării, precum și adaptarea rapidă a temperaturii la mediul exterior, conduc la un nivel ridicat de acceptare de către amfibieni.

Experiența anterioară ne-a arătat că, în ciuda multor standardizări, fiecare proiect trebuie analizat individual. Este adesea important să conciliem interesele protecției amfibienilor cu cele ale construcției de drumuri. Experiența în consultanță, planificare și construcții reprezintă baza pentru a ajunge la soluții sustenabile din punct de vedere ecologic și economic.

Pentru mai multe informații accesați: https://www.aco-pro.de/

  • Posibilitatea instalării în apropierea sau la nivelul suprafeței de rulare
  • Acceptare ridicată de către amfibieni și animale mici datorită condițiilor climatice optime
  • Clasa de sarcini D 400, conform SR EN 1433
  • Deschideri de ventilație: 32 x 58 mm, dispuse în perechi, 8 perechi pe metru
  • Material: beton cu polimeri
Fișă tehnică model cu orificii de ventilațiepdf
Fișă tehnică model fără orificii de ventilațiepdf
Fișă tehnică placă de ghidajpdf