Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Q-brake Vortex - limitator de debit

ACO Q-Brake Vortex este un limitator de debit conceput pentru a atenua fluxul apei pluviale înainte de evacuare în rețelele de canalizare. Spre deosebire de metodele convenționale (de ex. diafragme sau conducte de dimensiuni reduse) ACO Q-Brake Vortex este un sistem mai putin expus la blocare care permite evacuare unui debit redus printr-o conductă cu diametru mai mare, ușor de curățat.

Prezentare sistem ACO Q-Brake Vortex:

Beneficii sistem:

⇒Platforme industriale și comerciale cu limite de debit impuse de autorități la deversarea apelor pluviale în sistemul de canalizare, pentru prevenirea intrării sub presiune a sistemelor de canalizare la ploi foarte puternice.


Caracteristici sistem:


⇒limitează debitul de ape pluviale la un debit impus din gama 1-100 l/s⇒configurație individuală, adaptată la fiecare aplicație în parte⇒sistem de auto-activare⇒evacuare pe diametre mari, reduce riscul de blocaje⇒sistem de activare a curgerii libere pentru scurgere de urgenta⇒accesorii de montaj pentru instalarea cu ușurință în cămine circulare sau rectangulare.