Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO a primit premiul iF Design 2015 la categoria Tehnologii pentru construcții

Suntem mândri să anunțăm că noile grătare cu profil longitudinal ACO Drainlock au obținut premiul iF Design 2015 la categoria Tehnologii pentru construcții, secțiunea Produse. Acest prestigios premiu a fost acordat de un juriu internațional, din peste 20 de țări, care a analizat aproape 5000 de aplicații împărțite în 4 secțiuni: produse, sisteme de ambalare, campanii de comunicare și concepte arhitecturale. iF reprezintă de peste 60 de ani un simbol internațional pentru excelență în design.

Grătarele cu profil longitudinal care au revoluționat designul sistemelor de colectare apelor pluviale vor fi prezentate de ACO între 8 octombrie 2015 și 7 Februarie 2016 în expoziția permanentă iF Design, din centrul HafenCity Hamburg. Noile grătare, compatibile cu sistemele de rigole ACO Multiline și ACO Xtra Drain, vor fi lansate și în Romania în luna Aprilie 2015.

Despre iF DESIGN