Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Oscarul pieței materialelor de construcții merge la ACO

Momentul și cadrul nu ar fi putut fi mai bune. În timpul târgului internațional de materiale și sisteme pentru construcții, BAU 2019, Grupul ACO a primit cel mai important premiul din industria materialelor de construcții.

ACO primește pentru a doua oară acest premiu, care este mândria întregii echipe. Deși este acordat în Germania are o recunoaștere internațională.

Trofeul, care este considerat „cel mai mare premiu“, din industria materialelor de construcții din Germania este sponsorizat din anul 1982 de revista de afaceri BaustoffMarkt.

Søren Olsen, Managing Director al Grupului ACO, laudă, de asemenea, întreaga echipă ACO. "Acest trofeu înseamnă pentru noi recunoașterea la cel mai înalt nivel și confirmarea muncii noastre zilnice și comune. Recunoaștere deoarece este bazat pe votul clienților noștri. Asta ne arată o apropiere extraordinară pe care o avem cu clienții nostri și mai ales că ei se bazeaza pe competența angajaților nostri.