Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Managementul apelor uzate la Fabrica Grivița din București

Pardoseli igienice: factor determinant pentru siguranța oamenilor și a produselor alimentare

Un mini-proiect, o berărie artizanală care a reînviat brand-ul românesc de bere, Bere Grivița, a ales ACO pentru managementul apelor uzate. ACO și BASF pentru pardoseli igienice. De la BASF Ucrete, de la ACO rigole și guri de scurgere cu design igienic.

Igienă și performanță înseamnă HygieneFirst. ACO proiectează soluții inteligente de colectare a apelor uzate, urmărind minimizarea costurilor de operare și creșterea siguranței alimentelor. Oferim sisteme integrate de gestionare a apelor uzate, proiectate să protejeze afacerile, mediul și sănatatea publică. Ținta noastră este să îmbunătățim constant fiecare aspect al siguranței, igienei și performanței funcționale ale sistemelor. Credem că sistemele și serviciile noastre sunt cu adevarat unice, ușurând munca tuturor părților implicate în proiect, de la planificare până la mentenanța efectivă. Sistemul de colectare igienică ACO îndeplinește cu strictețe cerințele de igienă pentru prevenirea contaminării cu bacterii. Toate gurile de scurgere și rigolele ACO din inox sunt concepute pentru a oferi condiții igienice optime în conformitate cu standardele SR EN 1672 și EN ISO 14159 privind cerințele referitoare la igienă și proiectarea mașinilor utilizate pentru pregătirea și tratamentul alimentelor destinate consumului uman.

Pentru microberăria Bere Grivita au fost alese rigolele Modular Box Channel 125 și gurile de scurgere Inox Gully 157.

Rigolele ACO modular box channel reprezintă soluția ideală pentru colectarea apelor uzate de pe suprafețe extinse din interiorul clădirilor. Componentele modulare din care este format sistemul se îmbină simplu și pot forma trasee complicate care permit o colectare eficientă în orice aplicație.

 • Soluție robustă, practică și eficientă pentru colectarea apelor uzate
 • Poate fi produsă orice tipo-dimensiune
 • Conceptul modular permite montajul pe trasee complicate chiar și în jurul utilajelor
 • Îmbinarea cu pardoseala este tratată cu maximă atenție, pentru a asigura o instalare durabilă în timp.
 • Disponibilitate stoc

Gamă completă de guri de scurgere cu design igienic, disponibila in trei diametre: 142, 157 și 218. ACO gully are integrate toate cerintele EHEDG privind respectarea normelor igienice: raze mai mari de 3mm, muchii pline, fără suduri suprapuse, golire completă pentru igienizare.

 • Design complet igienic
 • Înălțimi și diametre diferite
 • Pot fi instalate în toate tipurile de pardoseli
 • Gamă variată de grătare
 • Diverse tipuri de flanșe pentru racordarea la hidroizolație
 • Disponibilitate stoc