Bucătării profesionale: igienă și performanță
Bucătăriile profesionale aduc foarte multe provocări privind menținerea unui mediu igienic. În plus, pardoselile alunecoase, plitele încinse, obiectele ascuțite, sunt doar câteva dintre elementele de risc dintr-o bucătărie foarte ocupată. Este important să avem o pardoseală dotată cu elemente de colectare a apelor uzate care asigură stabilitate prin grătare antiderapante. Igienizarea rapidă și eficientă pentru a menține siguranța alimentelor și pentru a evita contaminarea cu bacterii periculoase este una dintre cele mai mari griji ale celor care lucrează într-o bucătărie. ACO înțelege pe deplin toate aceste necesități, cărora le răspunde cu soluții și produse adaptate special acestor cerințe.
Aplicație întâlnită în următoarele tipuri de proiecte: unități de producție și centre logistice, centre comerciale, clădiri de birouri și dezvoltări rezidențiale, hoteluri, restaurante și catering, aeroporturi și facilități sportive.
Trei semne de bucătărie profesională sănătoasă
Practicabilitate
Uită de mirosurile neplăcute în bucătărie. Sistemul pentru managementul apelor uzate de la ACO, include separatoare de grăsimi, rigole și guri de scurgere, dar și tevi de inox.