Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Bucătării profesionale: igienă și performanță

Bucătăriile profesionale aduc foarte multe provocări privind menținerea unui mediu igienic. În plus, pardoselile alunecoase, plitele încinse, obiectele ascuțite, sunt doar câteva dintre elementele de risc dintr-o bucătărie foarte ocupată. Este important să avem o pardoseală dotată cu elemente de colectare a apelor uzate care asigură stabilitate prin grătare antiderapante. Igienizarea rapidă și eficientă pentru a menține siguranța alimentelor și pentru a evita contaminarea cu bacterii periculoase este una dintre cele mai mari griji ale celor care lucrează într-o bucătărie. ACO înțelege pe deplin toate aceste necesități, cărora le răspunde cu soluții și produse adaptate special acestor cerințe.

Aplicație întâlnită în următoarele tipuri de proiecte: unități de producție și centre logistice, centre comerciale, clădiri de birouri și dezvoltări rezidențiale, hoteluri, restaurante și catering, aeroporturi și facilități sportive.


Trei semne de bucătărie profesională sănătoasă

Practicabilitate

Uită de mirosurile neplăcute în bucătărie. Sistemul pentru managementul apelor uzate de la ACO, include separatoare de grăsimi, rigole și guri de scurgere, dar și tevi de inox.

Ușor de întreținut

Economișești timp și energie atunci când cureți ușor pardoselile și rigolele sau gurile de scurgere.

Siguranță pentru oameni și alimente

O bucătărie curată oferă siguranță alimentară. Rigolele și gurile de scurgere cu design igienic sunt proiectate astfel pentru a fi ușor de curățat și nu permit acumularea de resturi alimentare.


Ingrediente invizibile

Rigolele ACO cu design igienic asigură siguranța alimentelor pentru că se descarcă complet, eliberează toate resturile alimentare și sunt ușor de curățat.

De toate aceste ingrediente se vor bucura operatorii din bucătărie pentru că le va ușura lucrul pentru cele mai bune rezultate culinare.


Separatoare de grăsimi

Ați avut vreodată probleme cu un sistem de colectare înfundat sau cu un miros neplăcut care provine de la acesta? Puteți evita aceste situații cu o soluție adecvată. Separatoarele de grăsimi ACO măsoară automat nivelul de grăsime astfel încât operatorul să știe când să-l golească. Curățarea și eliminarea automată reduc costurile și sporesc siguranța. Există de asemenea separatoare cu volume mai mici, pentru spații corespunzătoare.

Află mai multe despre noul separator de grăsimi ACO Grease Capture

Proiectarea bucătăriilor comerciale în spațiile comerciale
gestinarea corespunzătoare a grăsimilor alimentare

Render Separatoare Grasimi Cladiri Comerciale Proiectanti

Proiectarea sistemelor pentru managementul apelor uzate
în bucătăriile comerciale

Render Bucatarii Coemerciale Proiectare Rigole Pardoseala

Ai nevoie de consultanță?

Dacă proiectați sau operați o bucătărie comercială și aveți nevoie de consultanță de specialitate privind colectarea apelor uzate sau gestioanrea grăsimilor alimentare contactați expertul dedicat acestui sector: