Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO DRAIN®. The Aesthetics of the Line.

Eşti gata să schimbi perspectiva?

În general colectarea apelor meteorice este privită ca o necesitate, o perspectivă pur funcțională de infrastructură. Până acum colectarea apelor meteorice a însemnat evacuarea apelor de pe o anumită suprafață dată, prin respectarea standardelor și regulamentelor care stabilesc limitări clare în acest sens.

Cum ar fi dacă ceva atât de firesc cum este colectarea apelor meteorice ar însemna mult mai mult pentru tine?

Care este perspectiva care face diferența?

Privită din perspectiva perfecțiunii și a armoniei suprafețelor integrate în spații, partea vazută a sistemelor pentru colectarea apelor meteorice devine un element cheie la nivelul impactului vizual. The Aesthetics of the Line se adresează arhitecților și tuturor celorlalți specificatori care doresc să creeze armonie în spațiu și să dea o amprentă unică acestuia, fie că vorbim despre a face invizibil sistemul de colectare sau a-l pune în valoare printr-un design special. Gama de posibilități variază de la soluții standard atractive până la soluții unice create special pentru un anumit tip de spațiu.