Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Restaurantele Hanu' Berarilor, București

Restaurantele Hanu' Berarilor fac parte din portofoliul de restaurante din Grupul City Grill.

În 2009 se deschide primul restaurant de tip berărie, Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare, iar în 2011 Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu. Cele două restaurante sunt găzduite de clădiri monument, unde voia bună și bucatele alese sunt vedetele meniului. Specialitățile tradiționale românești, stropite cu bere rece din belșug, într-un decor încărcat de istorie, reușesc să ofere un plus atât pentru o cină între prieteni, cât și pentru un prânz de afaceri sau o ocazie specială.

Profesionalismul și cea mai bună calitate sunt întâlnite în toate aspectele restaurantelor City Grill, până la cele mai mici detalii.

Am fost într-o vizită în bucătăriile celor două restaurante Hanu' Berarilor, după mulți ani de operare. Rigolele din inox și sepatarorul de găsimi de la ACO au făcut față tuturor provocărilor unei bucătării profesionale unde se gătește intens.

Pentru gestionarea apelor uzate au fost instalate sistemele cu design igienic Hygiene First de la ACO: ACO modular channel, ACO gully , iar pentru managementul grăsimilor separatorul de grasimi cu montaj autoportant, ACO Lipujet.

Galerie Foto

Produse din referință