Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Parc Logistic P3, București (2017)

Proiectul P3 Bucharest A1 are o suprafață totală de 380,000 mp și cuprinde în prezent 14 clădiri, o stație electrică și un terminal feroviar. Parcul logistic și industrial este administrat de către dezvoltatorul ceh PointPark Properties (P3).

Pentru colectarea apelor de pe platforme au fost instalate rigole ACO Drain Qmax. Sistemul maximizează capacitatea hidraulică disponibilă oferind stocarea eficientă, atenuarea, evitarea supraîncărcării hidraulice și prevenirea inundațiilor.

Managementul apelor meteorice pentru acest proiect a fost asigurat de instalarea sistemului de rigole ACO Drain Monoblock PD. Structura monolitică are o stabilitate crescută și face față cu succes chiar și în condiții extreme. În zonele cu trafic redus au fost instalate rigole ACO Drain XtraDrain.

În zonele cu trafic auto crescut au fost instalate separatoare de lichide ușoare ACO Oleopator C pentru protejarea pânzei freatice prin eliminarea hidrocarburilor din apele pluviale colectate.

Galerie foto

Produse din referință