Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

One Rahmaninov Residence, București (2020)

One Rahmaninov este una dintre cele mai exclusiviste dezvoltări rezidențiale de pe piața imobiliară din București. Complexul de apartamente super-premium situat lângă Parcul Verdi a fost livrat sub denumirea de Rahmaninov Residence. În prezent face parte din managementul și portofoliul One United Properties, sub numele de One Rahmaninov.

Complexul oferă apartamente exclusiviste cu vedere atât la Parcul Verdi, cât și la Lacul Floreasca, într-o zonă extrem de dorită din București, cu acces rapid la multe facilități. Complexul este format din unități rezidențiale de lux, jumătate dintre ele fiind gestionate de One United Properties, beneficiind de un design interior excepțional și finisaje de înaltă calitate.

One Rahmaninov este singurul complex rezidențial din țară cu un hol de 600 de metri pătrați și 6 metri înălțime. În același timp, complexul include o parcare foarte generoasă, cu locuri de parcare disponibile pentru toate apartamentele.

Pentru amenajarea parcării au fost folosite soluții de la ACO: rigole, capace de acces, guri de scurgere

Galerie Foto

Produse din referință