Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Modernizare străzi centru istoric
Cluj-Napoca, 2023

Lucrările de amenajare urbană a străzii Mihail Kogălniceanu și a străzilor adiacente a avut ca obiectiv să crească spațiile pietonale, unde accesul pentru mașini să fie deschis doar pentru riverani și pentru situațiile de urgență. Conceptul de "shared space" pe care îl propune acest proiect se referă la circulația bicicliștilor la comun cu pietonii. Mai mult decât atât au fost plantați 250 de arbori, ceea ce creează un spațiu verde proaspăt amenajat. Tot în această notă de modernizare, sistemul de iluminat clasic a fost înlocuit cu cel cu tehnologie LED și vor apărea spații de încărcare pentru mașini electrice, trotinete și biciclete.

Pentru colectarea apelor pluviale a fost instalată rigola ACO Drain Qmax 225 cu grătar Qslot discret și sigur pentru toți pietonii, rigole ACO Drain Multiline și ACO Drain Kerb Drain, cu dublă funcție de rigolă și bordură.