Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Kaufland
Râșnov, 2023

Lanțul de magazine Kaufland a inaugurat la începutul acestui an o nouă locație în orașul Râșnov. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 161 de hipermarketuri. Noul magazin are o suprafață totală de 5.150 m2 și dispune de 270 de locuri de parcare, care cuprind și locuri cu acces la stații e-charge pentru încărcarea rapidă a mașinilor electrice. Galeria comercială oferă clienților o varietate de magazine și servicii necesare fiecărei zi.

În spațiile destinate procesării și pregătirii alimentelor au fost instalare rigole din inox ACO box channel. Designul igienic al rigolelor ACO integrează toate cerințele EHEDG cu privire la diminuarea riscului de dezvoltare a bacteriilor pe suprafața rigolei. Pentru aceste spații, au fost alese grătare rețea cu finisaj antiderapant, conform SR 1253.

Infiltrarea apelor subterane, retenția și descărcarea controlată a apei sunt probleme centrale ale managementului apelor pluviale în orice aplicație aflată la exterior. În acest proiect, sistemul de retenție ACO Stormbrixx a fost soluția ideală. Astfel, au fost instalați cei 255 m3 de Stormbrixx SD 900 în două straturi.

Galerie foto

Produse din referință