Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Iulius Town, Timișoara (2019)

Iulius Town este un complex urbanistic multifuncțional de mari dimensiuni din Timișoara inaugurat în septembrie 2019, deținut de consorțiul Iulius Group-Atterbury Europe.

Complexul cuprinde: Iulius Mall, Iulius Gardens, Iulius Congress Hall, Iulius Parking, United Business Center. Acestora li se adaugă partea de infrastructură. Fiind un oraș în oraș Iulius Town, are și o școală și o grădiniță.

Fiind un proiect complex și cu multe funcționalități, au fost folosite mai multe produse ACO, care acoperă o varietate de soluții.

Pentru zonele de tunel și terase verzi a fost folosită gura de scurgere ACO Spin.

Pentru zona clădirii de birouri United Business Center au fost folosite mai multe soluții. ACO Spin pentru acoperișuri, guri de scurgere din fontă, rigole Deckline ca soluție specializată pentru parcări, rigola Profiline tip III, din oțel pentru terase. În interior, pentru accesul către zonele tehnice au fost instalate capacele de access ACO SOLID SS, iar pentru zona de food court, în bucătăriile comerciale, a fost instalat separatorul de grăsimi ACO Lipumax.

În parcul Iulius Gardens au fost instalate gurile de scurgere ACO Combipoint, ACO Spin și rigolele ACO Drain Multiline.

Galerie Foto

Produse din referință