Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Cramele Recaș, Timișoara (2015)

Cramele Recaș sunt localizate la 24km de Timișoara, pe ruta DN6/E70. Compania Cramele Recaş exploatează o suprafaţă de peste 1000 de hectare de viţă- de-vie. Cramele Recaş au devenit în timp unul dintre principalii producători de vin din România, exportator renumit în Europa şi câştigător de numeroase premii la cele mai importante concursuri de profil naţionale şi internaţionale.

Cramele Recaş au dezvoltat branduri pentru bugete mai mici – Schwaben Wein – cât şi pentru consumatorii mai pretenţioşi – Castel Huniade, Cocoşul dintre vii, Sole, Selene, Solo Quinta şi Cuvee Uberland.

Înca de la înființare, una dintre prioritățile Complexului de Vinificație Cramele Recaș a fost extinderea și modernizarea la standarde internaționale a capacităților de producție de la Recaș cu un interes deosebit pentru inovația continuă în etapele de procesare atentă a strugurilor în vederea optimizării continue a calității vinurilor.

Crama este echipată cu recipiente de vinificație de mare capacitate din oțel inoxidabil care beneficiază de sistem de control automat al temperaturii pentru păstrarea și fermentarea vinului. Echipamentele din etapa primară a vinificării au fost complet modernizate folosindu-se cele mai performante echipamente disponibile la ora actuală pentru strivirea atentă a strugurilor, deseminare și presare – totul pentru a păstra calitatea vinurilor obținute la nivel optim.

Începând din anul 2015, la Cramele Recaș funcționează și o noua linie de îmbuteliere de mare capacitate, adaptată la exigentele mereu crescânde ale dinamicii procesului de producție și ale diferitelor tipuri și volume de butelii cerute de piață. Noua linie de îmbuteliere se remarcă prin dotările tehnice de ultimă generație printre care trebuie menționate sistemul complet automat de filtrare și sterilizare a întregii linii și sistemul automat de prevenire a oxidarii în timpul îmbutelierii – noutăți la nivel mondial.

Tot în anul 2015, pentru sistemul de gestionare a apelor uzate au fost instalate rigole si guri de scurgere cu design igienic: ACO modular channel, ACO box channel, ACO gully.

Galerie Foto

Produse din referință