Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Crama Budureasca, Gura Vadului (2013)

Crama Budureasca a fost inaugurată în primăvara anului 2013 și are o suprafață de 2500 mp, fiind una din cele mai noi și mai mari crame din regiunea Dealu Mare. Construcția este îngropată pe 3 dintre laturi, pentru a se încadra perfect în peisaj și, mai important, pentru a putea beneficia de un control termic sporit.

Tipul de construcție avangardist și tehnologia de ultimă oră utilizată pentru echiparea cramei ne plasează Crama Budureasca printre cele mai moderne centre de vinificație din România, cu o capacitate de producție și stocare de circa 3 milioane de litri de vin.

Complexul dispune, de asemenea, de spații de birouri și mai multe zone pentru degustarea vinurior, având o capacitate de circa 50 de persoane și o vedere panoramică cu sala baricurilor. În incinta cramei, doritorii pot găsi și un magazin pentru desfacere și vânzare, de unde se pot achiziționa toate gamele de vinuri produse de Budureasca.

Pentru gestionarea apelor uzate au fost instalate sistemele cu design igienic Hygiene First de la ACO: ACO modular channel, ACO gully

Galerie Foto

Produse din referință