Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Coca-Cola HBC România, Timișoara (2017)

Coca-Cola HBC România este cea mai mare companie din industria locală de băuturi, care a investit în anul 2017 în extinderea fabricii din Timișoara. Noua linie de îmbuteliere doze este cea mai rapidă de pe piața locală și are un înalt grad de automatizare de ultimă generație, având o capacitate zilnică de producție de 2 milioane de doze.

Pentru extinderea fabricii Coca-Cola s-au folosit produse și sisteme ACO atât pentru managementul apelor uzate, cât și pentru colectarea apelor de suprafață (meteorice).

În interiorul clădirii au fost instalate atât rigole ACO modular slot channel și ACO modular box channel din oțel inoxidabil, cât și conducte de canalizare ACO Pipe din oțel inoxidabil.

În exteriorul clădirii au fost instalate rigole din polipropilenă ACO Drain XtraDrain pentru colectarea apelor de pe platforme.

Galerie foto

Produse din referință