Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Centru Logistic LIDL, Lugoj (2016)

Centrul logistic LIDL Lugoj este situat în Lugoj, pe Strada Timișorii, nr. 161. Acesta are o suprafață construită de peste 45.000 m2 și o arie a terenului de 160.000 m2 . Este al patrulea depozit din portofoliul companiei este cel mai modern din punctul de vedere al tehnologiilor folosite în construcție, dar și al instrumentelor de operare oferite angajaților.

Pentru construcția acestui centru logistic au fost folosite soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Pe lângă betonul concasat, provenit din demolări, în realizarea depozitului s-au folosit atât materiale reciclate, cât și materiale reciclabile. În plus față de procesul de construcție orientat spre sustenabilitate, clădirea în sine se remarcă prin consumul scăzut de energie necesară funcționării, emisii și amprentă de CO2 reduse și, implicit, printr-un impact mult diminuat asupra mediului înconjurător.

Pentru managementul apelor mereorice de pe platformele cu trafic greu a fost aleasă soluția ACO Qmax, cu gratar din fontă Qflow. In funție de calculele hidraulice au rezultat zone unde a fost aleasă soluția ACO Qmax 550, iar pentru alte zone ACO Qmax 900 cea mai mare rigolă din categorie, care acoperă debite foarte mari.

Pentru protecția mediului înconjurător privind hidrocarburile de pe platformă a fost ales separatorul de hidrocarburi ACO Oleopator P TN3 SF450.

Galerie Foto

Produse din referință