Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Aeroportul Internațional Avram Iancu
Cluj, 2023

În urma implementării noului proiect de extindere a terminalului plecări cu aproximativ 7.200 m2 și a platformei de staționare aeronave cu aproape 9.000 m2, Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj crește gradul de confort pentru pasagerii și angajații care își desfăsfășoară activitatea în perimentrul aeroportuar. În noua configurație, terminalul plecări și platforma extinsă pentru aeronave răspund nevoilor traficului de pasageri aflat în creștere, dar și numărului mai mare de zboruri preconizat pentru următoarea perioadă.

ACO DrainQmax® a fost integrat în structura platformei pentru gestionarea apelor de suprafață. Sistemul maximizează capacitatea hidraulică disponibilă oferind stocarea eficientă, atenuarea, evitarea supraîncărcării și prevenirea inundațiilor pe platformele dedicate aeronavelor. Pentru această aplicație au fost recomandate grăarele tip Q-Flow din fontă.

Galerie foto

Produse din referință: