Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Rigole cu grătar tip fantă pentru platforme și drumuri

Ce este ACO Qmax®?

ACO Qmax® a fost conceput pentru a satisface cerințele unui drenaj economic, de capacitate mare pentru aplicații care implică, în același timp, captarea apelor de pe suprafețe mici și mari. Cu un design economic și ușor de instalat, ACO Qmax® poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații pentru orice clasă de sarcini.

În unele aplicații cum ar fi parcările auto, centrele logistice, autostrăzile și trotuarele din cadrul aeroporturilor, sistemele de drenaj punctulale convenționale și unele sisteme liniare nu pot fi viabile sau eficiente din punct de vedere al costurilor, prin reducerea lucrărilor de montare a conductelor subterane sau prin respectarea capacității hidraulice.

ACO Qmax® este special conceput pentru a fi o parte integrantă în orice. Sistemul ACO Qmax® are în componență cinci dimensiuni de rigole, care asigură o mare flexibilitate în optimizarea schemei hidraulice pentru ingineri și proiectanți.

În semn de recunoaștere a design-ului inovator, ACO Qmax® a fost distins în 2006 cu premiul pentru Produsul Anului În Domeniul Construcțiilor și Premiul Reginei pentru Inovație.

Beneficii sistem:

⇒Fantă continuă pentru captarea eficientă a apelor de suprafață
⇒Elimină supraîncărcările hidraulice și ajută la prevenirea inundațiilor
⇒Soluție eficientă în cadrul proiectelor
⇒Sistem etanș
⇒Performanță ți rezistență dovedită
⇒Managementul eficient al nămolului
⇒Conform cu obiectivele de mediu pentru construcții
⇒Montaj ușor și sigur
⇒Durata de viață de peste 25 de ani


Caracteristici sistem:


⇒Disponibile în cinci dimensiuni: 225, 350, 550, 700 și 900

⇒Rigolele ACO Qmax® au o lungime de 2 m
⇒Accesul simplu și conectarea între fiecare element de rigolă sunt asigurate de o gamă de cămine de acces și de racorduri de intrare/ieșire.
⇒Rigolele sunt fabricate din polietilena de densitate medie reciclata (MDPE), un material ușor care face din ACO Qmax® un produs ușor de manipulat și de montat.
⇒Designul unic al părții superioare a rigolei asigură continuitatea stratului de beton, ceea ce oferă sistemului rezistență și diminuează necesitatea armurii.
⇒Fiecare dimensiune a gamei ACO Qmax® poartă marcajul CE și este testată pentru a susține încărcări corespunzătoare tuturor claselor de sarcini, pana la F 900 conform SR EN 1433.
⇒Designul grătararelor pentru zonele pietonale sau industriale permit adaptarea sistemului la orice aplicație