Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Soluții adaptate ploilor abundente în contextul creșterii gradului de urbanizare
#askACO

Urbanizarea, schimbările climatice, protecția mediului. Acești trei factori au nevoie de produse și soluții care să fie proiectate pentru a-i ține în echilibru și a menține evoluția urbanizării sustenabilă.

Gradul de urbanizare este în creștere, iar ploile nu mai au un ritm constant. Sunt din ce in ce mai frecvente ploile abundente după perioade lungi de secetă. În orașe apar inundațiile care îngreunează mobilitatea și pun în dificultate operatorii economici.

Din perspectiva apelor meteorice sunt necesare soluții economice și ecologice pentru colectarea, tratarea, depozitarea temporară și reutilizarea apelor meteorice. ACO oferă soluții pentru toate aceste etape.


De la faza de planificare și proiectare pănă la faza de construire apoi operare și mentenanță, colegii noștri sunt pregătiți să răspundă cu soluții pentru gestionarea apelor meteorice în toate tipurile de proiecte.

askACO