Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Aplicațiile ACO pentru proiecte rezidențiale și resorturi

Un complex rezidențial este ca un mini-oraș. Trebuie să fie conectat la oraș dar să aibă și propria identitate. Soluțiile ACO pentru managementul apelor meteorice în acest tip de proiecte au în vedere multe aspecte: ce facem cu apa de ploaie? O putem folosi ca pe o resursă, în locul unui cost? Cum o colectăm eficient, pentru a evita disconfortul inundațiilor? Soluțiile sunt proiectate să nu polueze mediul? Sunt sigure pentru comunitate și practice în utilizare?
ACO abordează toate aplicațiile care au legătură cu apa de la exteriorul și din interiorul clădirilor.

Spații comune

Spațiile comune sunt proiectate să ofere confort, să reziste timp îndelungat, să fie sigure și ușor de întreținut. Fie că vom colecta apele de ploaie cu ACO KerbDrain, care are rol dublu de bordură și rigolă, fie că le colectăm cu rigole cu grătar sau monobloc, soluțiile trebuie să fie eficiente și estetice. Capacele de acces ACO se vor încadra mereu în peisagistică, iar plăcile stabilizatoare de gazon sau pietriș asigură uniformitate și durabilitate spațiului deservit.

Parcări

Parcările reprezintă un element critic pentru funcționalitate acestor clădiri, însă produsele special create de ACO pentru aceste aplicații fac misiunea proiectanților și a constructorilor mult mai ușoară. Utilizatorii se pot bucura de o funcționalitate deplină, fără inundații sau disconfort în trafic.

Acoperișuri și fațade

Pentru preluarea apelor pluviale de la baza fațadelor, de pe terase și acoperișuri verzi, ACO propune soluții decolectare a apei cu un design impecabil, perfect adaptat, atât funcțional cât și estetic, la cerințele specifice ale proiectului. Tipurile de finisaje, încărcările hidraulice, straturile termo și hidro-izolatoare, descărcările, etanșeitatea sunt elemente care sunt luate în considerare de către specialiștii ACO pentru a soluționa una dintre cele mai dificile zone privind colectarea apei de ploaie: terasa. Gurile de scurgere ACO Spin și rigolele ACO Profiline sunt utilizate cu succes în numeroase proiecte rezidențiale.Pentru preluarea apelor pluviale de la baza fațadelor, de pe terase și acoperișuri verzi, ACO propune soluții de colectare a apei cu un design impecabil, perfect adaptat, atât funcțional cât și estetic, la cerințele specifice ale proiectului. Tipurile de finisaje, încărcările hidraulice, straturile termo și hidro-izolatoare, descărcările, etanșeitatea sunt elemente care sunt luate în considerare de către specialiștii ACO pentru a soluționa una dintre cele mai dificile zone privind colectarea apei de ploaie: terasa. Gurile de scurgere ACO Spin și rigolele ACO Profiline sunt utilizate cu succes în numeroase proiecte rezidențiale.

Subsoluri

Fabricate cu materiale robuste, curțile de lumină ACO Therm permit pătrunderea luminii în încăperile aflate la subsol, asigurând totodată scurgerea rapidă a apei provenite din condens sau precipitații. Folosite de cele mai multe ori ca spații tehnice, subsolurile sunt pline de echipamente vitale pentru funcționarea corectă a instalațiilor clădirii. Stațiile de pompare autoportante ACO Muli-max asigură evacuarea în siguranță a apelor uzate acumulate la nivelul subsolului.

Săli de baie

ACO oferă o multitudine de opțiuni de proiectare care pot fi integrate în conceptul design-ului universal. Rigole de duș, profile de compensare a pantei, guri de scurgere sanitare, lumini integrate în ambient sau soluții pentru recuperarea energiei, care sunt ușor de implementat în orice proiect care dorește să ofere utilizatorilor o baie sigură, modernă, cu pardoseala la acelasi nivel.