Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Bun venit la ACO Academy!

Respectăm apa. Susţinem comunitatea.

ACO Academy a pornit din Rendsburg, Germania, iar în prezent este un concept prezent la nivel internaţional. În România, nevoia unui mediu construit de calitate, care să ofere siguranţă, durabilitate şi sustenabilitate este din ce în ce mai mare. În domeniul managementului sustenabil al apelor meteorice sau al apelor uzate din industria alimentară apar mereu provocări, dar şi inovaţii.

Ne-am dorit să avem un loc unde să împărtășim inovaţiile ACO, experienţele locale şi internaţionale, dar să aflăm şi care sunt provocările cu care se confruntă cei care lucrează în domeniu. Astfel a luat naştere ACO Academy România, în anul 2016.

Conceptul se adresează tuturor participanţilor la constituirea unui mediu construit sustenabil de la faza de concept şi proiectare până la faza de construcţie propriu-zisă, operare şi mentenanţă.

Fie că vorbim de standarde europene şi internationale, fie că vorbim de sustenabilitate sau de siguranţă şi estetică, fie că vorbim despre apă sau oameni, schimbări climatice, inovaţii şi provocări, organizăm seminarii, prezentări chiar şi conferinţe cu caracter demonstrativ. Evenimentele organizate în cadrul ACO Academy au caracter interactiv şi practic.

ACO Academy, cu sala de conferinţe şi showroom-ul, se află la sediul ACO din Afumaţi, Ilfov. De obicei ducem conceptul ACO Academy şi în afara sediului nostru, la diverse evenimente din domeniu.

Aici puteţi accesa lista evenimentelor marca ACO Academy. Daca vreţi să fiţi informaţi despre progamul ACO Academy, ne bucurăm să vă răspundem.