Oricum ai fost, cuminte sau ghiduș sau câte puțin din fiecare, noi cei de la ACO ne bucurăm în fiecare an să-ți mulțumim pentru treaba bună, profesionalismul și încrederea ta. Și ca toate să fie în armonie, îți urăm un sfârșit de an pe măsura eforturilor profesionale, alături de cei pe care îi prețuiești cel mai tare, cu atâta liniște, relaxare și voioșie cât să cuprindă întreg universul.
Crăciun fericit! La mulți ani!

Pentru cei cuminți, decorațiunile au fost realizate manual, din drag pentru copii, de cei de la Asociația M.A.M.E

Asociația M.A.M.E. – Maternitate, Advocacy, Medicină, Educație, este o organizație nonprofit, fondată la începutul anului 2009, la initiativa Mariei Culescu, cu obiective privind initierea si derularea de proiecte, campanii si evenimente in beneficiul copiilor, identificarea si ajutorarea pacientilor cu afectiuni grave, protectia sociala a copiilor si a parintilor aflati in dificultate, derularea de proiecte educationale si campanii de constientizare.
Pentru cei ghiduși, avem o propunere venită din Japonia, sub formă de puzzle. Cei doi fulgi de zăpadă trebuie separați. Nu este ușor, asta e sigur. O fi un pic de înțelepciune japoneză acolo? Dacă te descurci singur, plecăciunile noastre, noi nu am reușit și am apelat la un tutorial Youtube