ACO ShowerDrain: Rigole de dus pentru toate aplicatiile

Hoteluri, centre wellness & spa

Rigolele ACO ShowerDrain ofera arhitectilor si proiectantilor posibilitatea de a crea sali de baie cu dimensiuni generoase, uniforme, chiar daca designul baii cuprinde linii discrete, zone curbate de preluare a apelor cu gratare stilizate din otel inoxidabil sau din sticla, cu logo-ul hotelului sau cu module LED. Posibilitatile sunt nelimitate.

Cladiri rezidentiale private si publice

Datorita gamei variate ACO ShowerDrain, se pot realiza toate provocarile arhitecturala si se pot gasi solutii compatibile cu cerintele fiecarui proiect. De la protectia la foc, la diverse extensii de inaltime, la rigole cu descarcare verticala si orizontala, ACO ShowerDrain va fi intotdeauna o alegere potrivita.

Spitale si centre de ingrijire

Pentru prevenirea murdariei si mentinerea unei pardoseli corespunzatoare, corpurile rigolelor si gratarele din gama ACO ShowerDrain E sunt electro-polishate, eliminand riscul de deteriorare a suprafetelor din cauza manipularii pentru igienizare sau a infiltratiilor, prevenind murdaria si dezvoltarea bacteriilor. Acest lucru faciliteaza igienizarea, facand-o usoara si rapida, reducand costurile de mentenanta - un avantaj real in spitale si centre de ingrijire

Prezentare concept si detalii tehnice:

ACO Bath Design

6.3 MB