Instructiuni de montaj Declaratie de performanta | Detalii DWG

  

ACO DRAIN® S100-S300K Powerlock®

Detalii tehnice si preturi

ACO Drain SK100

1.0 MB

ACO Drain SK150

300 KB

ACO Drain SK200

1.9 MB

ACO Drain SK300

1.1 MB

Sistemul ACO DRAIN® S100-300 K Powerlock® este realizat din elemente de beton cu polimeri si muchia rigolei din fonta, cu gratare din fonta. 

Prinderea gratarului se realizeaza cu sistemul fara suruburi Powerlock®.

Sistemul este disponibil pentru aplicatii cu clasa de sarcini de la A15 la F900.

Aplicarea acestui sistem se recomanda acolo unde sunt transportate cantitati mari de materiale si sunt prezente materiale periculoase pentru mediul inconjurator: in uzine, in special in industria petrolului, in statii de carburanti, zone cu trafic greu, drumuri pentru motostivuitoare, spatii pentru manipulari de materiale, platforme militare si aeroportuare etc.

Domeniul de aplicatie

Aplicarea acestui sistem este recomandata acolo unde sunt trasportate cantitati mari de materiale periculoase pentru mediul inconjurator, de exemplu:

  •  Industria petrolului
  •  Statii de carburanti
  •  Drumuri pentru motostivuitoare
  •  Containere si spatii pentru manipulari de materiale
  •  Aeroporturi

Materialul de baza, betonul cu polimeri, asigura elementelor sistemului rezistenta mecanica si chimica fata de medii agresive.

Sistemul este asigurat contra alunecarii gratarului si este dotat cu rama din fonta care permite transmiterea fortelor de la gratar catre suprafetele de sprijin mai mari si distributia optima a sarcinii.

Racordarea elementelor sistemului se poate face in colt, in T sau in cruce. Racordarea intre elementele de rigola, pe de o parte si intre elementele ACO si materialele de pavaj pe de alta parte, poate fi realizata cu ajutorul materialelor de etansare de tip chit elastic. Etansarea sistemului este posibila si dupa punerea in exploatare.

Gratarele sunt detasabile de corpul rigolei si sunt disponibile pentru clasele de sarcini de la A15 la F900, conform anexei la SR EN 124.

Mecanismul de mare rezistenta, creat din materiale anti-corozive, permite fixarea gratarelor fara suruburi. 

Sistemul de fixare ACO Powerlock® poate fi aplicat in clasele de sarcini de la A la F.

Nervuri de ancorare pentru asigurarea elementelor la montaj