Instructiuni de montaj Detalii DWG Website dedicat  | Hygienic Design

 

ACO Inox Channel

Rigolele ACO Inox Channel reprezinta solutia ideala pentru drenarea suprafetelor extinse din interiorul cladirilor. Componentele modulare din care este format sistemul se imbina simplu si pot forma trasee complicate care permit un drenaj eficient in orice aplicatie.

Rigolele ACO Inox Channel reprezinta solutia ideala pentru drenarea suprafetelor extinse din interiorul cladirilor. Componentele modulare din care este format sistemul se imbina simplu si pot forma trasee complicate care permit un drenaj eficient in orice aplicatie. Rigolele sunt disponibile in varianta cu inaltimea constanta sau panta prefabricata.

Sistemul prezinta doua tipuri de profil de rigola: tip fanta si cu gratar.

Rigolele tip fanta ACO Inox Channel 20 sunt ideale pentru preluarea debitelor mici sau ca element de delimitare a zonei umede de cea uscata. Latimea fantei este de 20mm, iar gratarele sunt pozitionate doar in zonele de descarcare a rigolei, deasupra gurilor de scurgere.

O alta solutie sunt rigolele cu gratar ACO Inox Channel 125 si 200. Gratarele acestui sistem au o latime de 125mm si 200mm, dimensiuni care raspund cerintelor de captare a debitelor mari.

Toate rigolele ACO Inox Channel sunt pasivate chimic prin scufundarea lor intr-o serie de bai de acid. Aceasta este o cerinta fundamentala pentru indepartarea particulelor de fier introduse in urma procesului de fabricatie si pentru restaurarea regiunilor sarace in crom generate de procesul de sudare. ACO are una dintre cele mai mari si moderne instalatii de pasivare chimica din Europa care asigura produselor noastre o rezistenta optima la coroziune.

Dupa pasivarea chimica, unele produse sunt apoi scufundate intr-o baie de electroliza in care produsele devin anodul unui circuit de curent electric continuu. Acest proces se caracterizeaza prin atacul selectiv la suprafetele componentelor in urma carora rugozitatile sunt dizolvate iar suprafetele devin progresiv mai netede si mai lucioase.

Domeniile de utilizare ale rigolelor din otel inoxidabil:

  • Fabrici de procesare a alimentelor si bauturilor
  • Bucatarii HORECA/industriale
  • Depozite frigorifice
  • Laboratoare
  • Industria chimica si farmaceutica
  • Centre de recuperare
  • Spitale
  • Clinici veterinare

Rigolele ACO Inox Channel se folosesc in aplicatiile unde igiena, rezistenta la coroziune si performatele unui produs sunt esentiale.

 

Gratarele sunt pozitionate pe toata lungimea sistemului de rigole. Gama variata de gratare ofera clientului posibilitatea de a crea designul podelei alegand gratarul potrivit. O parte din gratare sunt disponibile si in varianta antiderapanta, care ofera mai multa siguranta in zonele cu risc crescut de alunecare.

Alunecarea in zonele de procesare a produselor alimentare sau bucatarii poate avea consecinte foarte grave avand in vedere ca pot fi implicate produse si suprafete de gatit foarte fierbinti.

Rigolele ACO Inox Channel sunt produse si testate in conformitate cu SR EN1433 - Canale de evacuare a apelor uzate.

 

Galeria de imagini:

Elementele sistemului ACO Inox Channel:

1. Rigola cu element de descarcare

2. Rigola cu inaltime constanta si cu panta prefabricata

3. Element de colt

4. Element in T

5. Gratar

6. Gura de scurgere

7. Cos de aluviuni

8. Sifon

9. Suport sifon