ACO Romania

askACO

Abordăm proiectele și aplicațiile lor din poziția de experți în toate aspectele privind apa și interacțiunea ei cu oamenii.

Susținem responsabilitatea, inovăm și respectăm apa.

Managementul apelor meteorice

ACO oferă soluții pentru managementul apelor meteorice care susțin peste generații fluxul natural al apei.

collect | clean | hold | release

Igienă și performanță

ACO proiectează soluții inteligente de colectare a apelor uzate, urmărind minimizarea costurilor de operare și creșterea siguranței alimentelor.

Sisteme integrate de gestionare a apelor uzate

ACO bath design

ACO oferă o multitudine de opțiuni de proiectare a băilor care pot fi integrate în conceptul  design-ului universal.

O baie sigură, modernă, cu pardoseala la acelasi nivel.

Soluții dedicate

Aducem expertiza ACO în dezvoltarea proiectelor industriale, comerciale, rezidențiale sau de infrastructură.

Consultanță tehnică specializată și informații comerciale detaliate

ACO. creating the future of drainage

ACO este liderul recunoscut în toată lumea atât în domeniul managementului apelor meteorice, cât și pentru dezvoltarea de soluții igienice pentru colectarea apelor uzate în industria alimentară.

Soluțiile și  sistemele ACO pentru managementul apelor meteorice asigură, în cadrul circuitului de gestionare a apelor, colectarea, tratarea, retenția și eliberarea în natură a apelor meteorice căzute sub formă de precipitații în zonele în care oamenii își desfaşoară activitățile.

Protejăm mediul în fiecare etapă din ciclul parcurs de apă, din momentul în care cade sub formă de ploaie și până în momentul eliberării ei în natură.

ACO dezvoltă ȋn permanență sisteme şi produse care să ofere igienă şi performanță în industria alimentară şi în bucătăriile comerciale. Proiectăm soluții inteligente de colectare a apelor uzate. Minimizăm costurile de operare și creștem siguranța alimentelor. Noi numim acest angajament filozofia HygieneFirst.

 

 

 

TOP